Festmusik Rockhans festmusiker musik til bryllup musik til fest festmusiker festmusik festmusik

ROCKHANS

MUSIK TIL FEST, BRYLLUP, FØDSELSDAG SØLVBRYLLUP M.V.

 

Musikken til fest. Hvad er du til? Hvad vil du have?


Skal du til at booke musik til bryllup, fødselsdag eller en anden festlig lejlighed, og er du af den type, der får det dårligt over tanken om suppe, steg og is stemning, en muzak-agtig summen af dinner-automatik-keyboard under maden, Richard Ragnvald, Kandis, Bjørn og Okay, en vittighed og han er en af vor egne, fem ølflasker hos musikeren inden kl. 19.30, og “vi skåler med vore venner” i en uendelighed. Så er du kommet ind på den rigtige hjemmeside.


Hvis du er til pop og rockmusik, Big Fat snake, Sebastian, Gasolin og Kim Larsen, Tim Christensen, Ray Charles, Commitments, Lars Lilholt, Bruce Springsteen, Bryan Adams og den stil, hvis du vil være sikker på at musikeren både kan synge og spille, ikke drikker ud over grænsen, kommer forberedt og til tiden og ikke fortæller vandede vittigheder ja så læs trygt videre.


Jeg mener faktisk noget med det her.

Grunden til du sidder her er naturligvis at du ønsker at skabe de perfekte rammer til en god og hyggelig fest hvor folk, dine gæster slapper af og hygger sig og at musikeren leverer sin del af denne ramme, og det mener jeg at jeg kan gøre på en både original og festlig måde uden suppe-steg og is fornemmelse. Du har tre muligheder. Du kan få mig Solo, du kan få Jensen Duo og du kan få Yellow duo. Tre forskellige konstellationer med hvert sit repertoire, men med samme koncept. Unplugged under maden, akkompagnement til festsange, brudevals (hvis aktuelt selvfølgelig) og dansemusik der rykker leveret på en uformel og professionel måde.


Du får en festmusiker der har spillet på Roskilde festival, Skanderborg festival, Skagen festival samt et utal af andre jobs i DK og udlandet, og har indspillet  i Danmarks mest anerkendte studier, laver og har lavet egen musik. Jeg har spillet pop, rock, soulmusik og børnemusik i forskellige bands i gennem mit liv som musiker. Klik på historien, send en mail eller ring og tal videre med mig om dine muligheder, det koster intet. Tlf. 51331604


Tjek også www.fedfestmusik.dk og www.jensenduo.dk


Jeg vil ikke spille Kandis, Ragnvald og lignende. Det er der andre der gør meget bedre, og jeg ville få det virkeligt dårligt over at gøre det. Der er selvfølgelig musik der er meget mere rocket og flippet end det jeg spiller, og jeg erkender også at musikken nødvendigvis må være mainstream for at de fleste kan være med.  Himmelhunden er også med på repertoiret, fordi den er så sjov at spille og synge og danse til så jeg er ikke helt hellig.


Jeg har jo også deltaget i mange familiefester gennem hele livet.  Mange gange har jeg siddet og krummet tæer det meste af aftenen. Det har også inspireret mig til at komme i gang med festmusikken, sådan lidt i protest. Det må da være muligt at der er nogen der sætter pris på det bedste fra begge verdener. Mulighed for akkompagnement til sangene, unplugged under maden og fuld skrue med keyboards til dansen.


Men alså ingen skålesange med mindre gæsterne eller værterne starter.

Ingen vittigheder

Ingen fulde musikere.

God lyd og afstemt til festen. Og så kan det altså godt være at der kommer et par irske sange efter desserten der får stemningen op.  

RockHans Festmusik v/Hans Jørgen Jensen, Tlf 98152812 / 51331604 mail: fedfestmusik@gmail.com